Sophie en ik ontmoetten elkaar op de doulaopleiding in 2010 en sinds die tijd werken we regelmatig samen en is er een mooie vriendschap ontstaan. Sophie is, behalve moeder van drie volwassen jongens, een doula met passie en is mede-oprichter¬†Birth in Holland, waar we oa samen ook de Confident birth training geven. Sophie is tevens mentor van enkele doula’s in opleiding bij Doulaopleiding In Bloei. Sophie heeft een passie om de geboorte een bekrachtigende ervaring te laten zijn voor de ouders en de geboortereis in beeld vast te leggen. Die positieve start helpt ouders om samen de uitdagingen van het prille ouderschap samen op te pakken.

Onze omgang met klanten en onze visie op het vak met onvoorwaardelijke support sluit goed bij ons aan en matcht met onze klanten. Uiteraard hebben we allebei unieke kwaliteiten, waardoor onze klanten nog meer kennis en expertise tot hun beschikking hebben. Daarnaast zijn we ervaren doulas en vertrouwen wij erop dat onze clienten weinig verschil in ondersteuning zullen ervaren als wij voor elkaar invallen.

Als ik, in de 5 weken rondom jouw uitgerekende datum,  een avond, een dag of een specifiek weekend heb dat ik niet beschikbaar kan zijn, zal Sophie voor jou op wacht zijn. Als de bevalling dan begint is zij aanwezig bij de bevalling. Als ik deze gebeurtenis vooraf weet (zoals een weekendje weg of bruiloft bv) is er altijd de mogelijkheid om Sophie vooraf te ontmoeten. Deze vorm van samenwerking zorgt ervoor dat we het hele jaar door kunnen zorgen dat onze klanten goede ondersteuning bij de geboorte ervaren.